Vårt team

 Rebekka Reitan   Akupunktør, yogalærer, mindfulnessinstruktør  Rebekka er opptatt av å hjelpe mennesker med stresshåndtering og smertereduksjon gjennom yoga, mindfulness og akupunktur. Hun gir råd som følger tradisjonell Kinesisk medisinsk praksis. Hun holder privattimer i yoga, gruppetimer i yoga og bedriftsyoga. Rebekka har fullført en fireårig utdannelse i Kinesisk medisin og akupunktur ved Escuela NeiJing. Hun har drevet med yoga i over 15 år, og har fullført over 900 timer i ulike yogalærerutdannelser med 500RYT hos Yoga Alliance. Rebekka underviser i Ashtanga Yoga, Vinyasa Yoga, Yin Yoga og Mindful Restorative Yoga. Bestill yoga eller akupunktur her .

Rebekka Reitan

Akupunktør, yogalærer, mindfulnessinstruktør

Rebekka er opptatt av å hjelpe mennesker med stresshåndtering og smertereduksjon gjennom yoga, mindfulness og akupunktur. Hun gir råd som følger tradisjonell Kinesisk medisinsk praksis. Hun holder privattimer i yoga, gruppetimer i yoga og bedriftsyoga. Rebekka har fullført en fireårig utdannelse i Kinesisk medisin og akupunktur ved Escuela NeiJing. Hun har drevet med yoga i over 15 år, og har fullført over 900 timer i ulike yogalærerutdannelser med 500RYT hos Yoga Alliance. Rebekka underviser i Ashtanga Yoga, Vinyasa Yoga, Yin Yoga og Mindful Restorative Yoga. Bestill yoga eller akupunktur her.

 Erlend Magnus   Muskelterapeut, massør  Erlend kom til Vitales fra Nimi, Norsk idrettsmedisinsk institutt. Han har lang og bred erfaring innenfor opptrening og behandling av muskel- og skjelettplager. Erlend er utdannet i osteopati ved Norges Helsehøyskole og utdannet massør ved Axelsons Body Work School. Han er også en erfaren Personlig Trener, med en bachelor i idrett fra høgskolen i Hedmark. Erlend tilbyr osteopatisk behandling, muskelterapi og massasje. I tillegg gir han deg trenings- og hjemmeøvelser ved behov. Bestill time hos Erlend her .

Erlend Magnus

Muskelterapeut, massør

Erlend kom til Vitales fra Nimi, Norsk idrettsmedisinsk institutt. Han har lang og bred erfaring innenfor opptrening og behandling av muskel- og skjelettplager. Erlend er utdannet i osteopati ved Norges Helsehøyskole og utdannet massør ved Axelsons Body Work School. Han er også en erfaren Personlig Trener, med en bachelor i idrett fra høgskolen i Hedmark. Erlend tilbyr osteopatisk behandling, muskelterapi og massasje. I tillegg gir han deg trenings- og hjemmeøvelser ved behov. Bestill time hos Erlend her.

 John Bentham   Yoga- og meditasjonslærer  John har praktisert og undervist yoga i over 30 år. Hans lærere er blant annet Sri Sharon Gannon, grunnlegger av Jivamukti Yoga og Duncan Wong, grunnlegger av Yogic Arts. John studerte Capoeira med Master João Grande i 1989. Han bodde i Shanghai fra 2005 til 2008 og grunnla Eight Treasures Yoga, som ble et svært populært studio blant yoga- og meditasjonsutøvere. I 2009 grunnla han Eight Treasures Yoga i Oslo sammen med sin kone Xia Liyang. Johns undervisningsmetoder kombinerer både østlige og vestlige tradisjoner, inkludert buddhisme og psykologi. Hans timer er alltid tankevekkende og inspirerende. Bestill yoga med John her .

John Bentham

Yoga- og meditasjonslærer

John har praktisert og undervist yoga i over 30 år. Hans lærere er blant annet Sri Sharon Gannon, grunnlegger av Jivamukti Yoga og Duncan Wong, grunnlegger av Yogic Arts. John studerte Capoeira med Master João Grande i 1989. Han bodde i Shanghai fra 2005 til 2008 og grunnla Eight Treasures Yoga, som ble et svært populært studio blant yoga- og meditasjonsutøvere. I 2009 grunnla han Eight Treasures Yoga i Oslo sammen med sin kone Xia Liyang. Johns undervisningsmetoder kombinerer både østlige og vestlige tradisjoner, inkludert buddhisme og psykologi. Hans timer er alltid tankevekkende og inspirerende. Bestill yoga med John her.

 Sara Chacko   Kostholdsveileder  Sara er kjent som forfatter, foredragsholder, blogger og for sin store kompetanse innen supermat, kosthold og urtemedisin. Hun har jobbet fast med helse og kosthold i nesten tjue år. Sammen med Trine Berge, har Sara skrevet bøkene Supermat (2010), Beautyfood (2011) og Supersmoothies (2012). Her på Vitales jobber Sara som kostholdsveileder og hun har en bred kundekrets, som inkluderer idrettsutøvere, ledere, folk med kroniske lidelser og barnefamilier. Sara jobber helhetlig når hun gir veiledninger og tar hensyn til livsstil, emosjonelle og mentale tilstander. Med Sara får du god veiledning om hvordan du kan forbedre både helse og hverdag gjennom å ta gode grep i ditt daglige kosthold. Bestill privattime med Sara her .

Sara Chacko

Kostholdsveileder

Sara er kjent som forfatter, foredragsholder, blogger og for sin store kompetanse innen supermat, kosthold og urtemedisin. Hun har jobbet fast med helse og kosthold i nesten tjue år. Sammen med Trine Berge, har Sara skrevet bøkene Supermat (2010), Beautyfood (2011) og Supersmoothies (2012). Her på Vitales jobber Sara som kostholdsveileder og hun har en bred kundekrets, som inkluderer idrettsutøvere, ledere, folk med kroniske lidelser og barnefamilier. Sara jobber helhetlig når hun gir veiledninger og tar hensyn til livsstil, emosjonelle og mentale tilstander. Med Sara får du god veiledning om hvordan du kan forbedre både helse og hverdag gjennom å ta gode grep i ditt daglige kosthold. Bestill privattime med Sara her.

 Iselin Larsen   Kursholder i kosthold og eteriske oljer  Iselin er lidenskapelig opptatt av å leve en forebyggende og naturlig livsstil ved hjelp av kosthold og eteriske oljer. Hun har spesialisert seg innen anti-inflammatorisk og betennelsesdempende livsstil, med fokus på å balansere fettsyrene, og optimalisere tarmens funksjon. Hos Vitales holder hun kurs, foredrag og workshops innenfor disse temaene. Iselin er utdannet Kostholdsveileder fra fra Tunsberg Medisinske Fagskole. Book Iselin til kurs og foredrag her , eller se hennes arrangement her .

Iselin Larsen

Kursholder i kosthold og eteriske oljer

Iselin er lidenskapelig opptatt av å leve en forebyggende og naturlig livsstil ved hjelp av kosthold og eteriske oljer. Hun har spesialisert seg innen anti-inflammatorisk og betennelsesdempende livsstil, med fokus på å balansere fettsyrene, og optimalisere tarmens funksjon. Hos Vitales holder hun kurs, foredrag og workshops innenfor disse temaene. Iselin er utdannet Kostholdsveileder fra fra Tunsberg Medisinske Fagskole. Book Iselin til kurs og foredrag her, eller se hennes arrangement her.

 Allmennlege  Etter forespørsel  Vitales er så heldig å ha en allmennlege som kommer på forespørsel fra pasienter.  Vår allmennlege jobber til daglig på Ullevål sykehus og tar i mot alle som har behov for å snakke med en lege. Krever ikke henvisning. Bestill din time her .

Allmennlege

Etter forespørsel

Vitales er så heldig å ha en allmennlege som kommer på forespørsel fra pasienter.  Vår allmennlege jobber til daglig på Ullevål sykehus og tar i mot alle som har behov for å snakke med en lege. Krever ikke henvisning. Bestill din time her.

 

Ønsker du å jobbe hos oss?

Er du en dyktig behandler innen ditt fagfelt og vil bli med i Team Vitales? Vi vil gjerne høre fra deg. Kontakt oss på post@vitales.no eller tlf 40 30 14 15.