Michael Larsen yogalærer yogic arts yogamassør yogaterapeut

Michael Larsen

Yogic Arts Yogalærer, Bevegelsesterapeut, Yogamassør, Massasjeterapeut

Michael tilbyr yogamassasje, bevegelsesterapi, privatundervisning i bevegelighetstrening (styrke og fleksibilitet) og pusteøvelser (hatha yoga og moderne metoder). Han har undervist yoga siden 2011, på yogastudioer, treningssentre, for bedrifter og privat. Med bred erfaring fra flere stiler yoga, har han spesialisert seg i Yogic Arts og er direkte sertifisert under grunnleggeren Duncan Wong. Han er også fremste representant for Yogic Arts i Norden og en del av systemets lærerfakultet.

I 2013 grunnla Michael konseptet Movement Exploration, en morsom og lærerik arena som åpner og styrker kroppen med bevegelser fra ulike disipliner.

Michael har en toårig fagutdannelse i massasjeterapi ved Institutt for Helhetsmedisin. Et program med terapeutisk massasje og bevegelsesterapi kan få orden på spesifikke individuelle problemer som skaper smerte, men også lære kroppen din å bevege seg bedre generelt. Teknikkene inkluderer massasjeterapi for å lindre spenning og smerte, og terapeutiske øvelser som øker muskulær styrke og bevegelighet i ledd.

Bestill yogatime eller massasje med Michael her.