Vårt team

 Erlend Magnus  Muskelterapeut og massør  Erlend kom til Vitales fra Nimi, Norsk idrettsmedisinsk institutt. Han har lang og bred erfaring innenfor opptrening og behandling av muskel- og skjelettplager. Erlend er utdannet i osteopati ved Norges Helsehøyskole og utdannet massør ved Axelsons Body Work School. Han er også en erfaren Personlig Trener, med en bachelor i idrett fra høgskolen i Hedmark. Erlend tilbyr osteopatisk behandling, muskelterapi og massasje. I tillegg gir han deg trenings- og hjemmeøvelser ved behov. Bestill time i muskelterapi eller massasje med Erlend her .

Erlend Magnus

Muskelterapeut og massør

Erlend kom til Vitales fra Nimi, Norsk idrettsmedisinsk institutt. Han har lang og bred erfaring innenfor opptrening og behandling av muskel- og skjelettplager. Erlend er utdannet i osteopati ved Norges Helsehøyskole og utdannet massør ved Axelsons Body Work School. Han er også en erfaren Personlig Trener, med en bachelor i idrett fra høgskolen i Hedmark. Erlend tilbyr osteopatisk behandling, muskelterapi og massasje. I tillegg gir han deg trenings- og hjemmeøvelser ved behov.

Bestill time i muskelterapi eller massasje med Erlend her.

 Guro Dalby  Yogamassør  Guro gir individuelle behandlinger i ayurvedisk yogamassasje, en holistisk massasjeform som kombinerer oljemassasje med yogabaserte muskeltøyninger. Man behandler alltid hele kroppen selv om klienten har spesifikke utfordringer, siden problemet ikke alltid sitter der man kjenner det best. Hun har sin utdannelse fra Indian Institute of Ayurvedic Yogamassage i Mysore og fra Axelsons Gymnastiska Institute i Stockholm. Guro ønsker å legge til rette for at du trygt skal kunne gi slipp på muskelspenninger og oppnå en større ro og tilfredshet i kroppen. Hun har bred erfaring i arbeid med mennesker som står i prosesser og er opptatt av at yogamassasje kan være en støtte på mange nivåer. Bestill yogamassasje her .

Guro Dalby

Yogamassør

Guro gir individuelle behandlinger i ayurvedisk yogamassasje, en holistisk massasjeform som kombinerer oljemassasje med yogabaserte muskeltøyninger. Man behandler alltid hele kroppen selv om klienten har spesifikke utfordringer, siden problemet ikke alltid sitter der man kjenner det best. Hun har sin utdannelse fra Indian Institute of Ayurvedic Yogamassage i Mysore og fra Axelsons Gymnastiska Institute i Stockholm. Guro ønsker å legge til rette for at du trygt skal kunne gi slipp på muskelspenninger og oppnå en større ro og tilfredshet i kroppen. Hun har bred erfaring i arbeid med mennesker som står i prosesser og er opptatt av at yogamassasje kan være en støtte på mange nivåer.

Bestill yogamassasje her.

 Jonas Landstad  Klassisk massør  Jonas gir deg en avslappende og stressdempende massasje. Han arbeider dyptgående med muskulaturen for å løse opp i spenninger, muskelknuter og triggerpunkt. Behandling tilrettelegges etter dine behov og ønsker. Jonas Landstad er utdannet ved Axelsons bodywork school i Oslo. Bestill din massasje med Jonas her .

Jonas Landstad

Klassisk massør

Jonas gir deg en avslappende og stressdempende massasje. Han arbeider dyptgående med muskulaturen for å løse opp i spenninger, muskelknuter og triggerpunkt. Behandling tilrettelegges etter dine behov og ønsker.

Jonas Landstad er utdannet ved Axelsons bodywork school i Oslo. Bestill din massasje med Jonas her.

 Tord Fjørtoft  Osteopat D.O (MNOF)  Tord har vært aktiv idrettsutøver og gått på sykkellinjen ved Norges Toppidrettsgymnas i Bærum. Han er utdannet som personlig trener ved National Personal Training institute i Orlando, Florida, har praktisert som PT ved Myrens sportssenter før han tok en fireårig utdanning i Osteopati ved Høyskolen Kristiania. Utdanningen består av en bachelorgrad, og et videreutdanningsår som avsluttes med en diplomoppgave. Dette gir medlemskap i NOF (Norsk Osteopatforbund) og Tord er derav kvalitetssikret gjennom Norsk Osteopatforbund. Tord hjelper deg som sliter med rygg- eller nakkesmerter, hodepine, skuldersmerter, kneplager, svangerskapsrelaterte plager, belastningsrelaterte plager eller idrettsskader. Bestill din behandling her .

Tord Fjørtoft

Osteopat D.O (MNOF)

Tord har vært aktiv idrettsutøver og gått på sykkellinjen ved Norges Toppidrettsgymnas i Bærum. Han er utdannet som personlig trener ved National Personal Training institute i Orlando, Florida, har praktisert som PT ved Myrens sportssenter før han tok en fireårig utdanning i Osteopati ved Høyskolen Kristiania. Utdanningen består av en bachelorgrad, og et videreutdanningsår som avsluttes med en diplomoppgave. Dette gir medlemskap i NOF (Norsk Osteopatforbund) og Tord er derav kvalitetssikret gjennom Norsk Osteopatforbund.

Tord hjelper deg som sliter med rygg- eller nakkesmerter, hodepine, skuldersmerter, kneplager, svangerskapsrelaterte plager, belastningsrelaterte plager eller idrettsskader.

Bestill din behandling her.

 Rebekka Reitan  Akupunktør og spesialist i Tradisjonell Kinesisk Medisin, Yogalærer 500RYT, Mindfulnessinstruktør  Rebekka er opptatt av å hjelpe mennesker med stresshåndtering og smertereduksjon gjennom yoga, mindfulness og akupunktur. Hun gir råd som følger tradisjonell Kinesisk medisinsk praksis. Rebekka underviser i Ashtanga Yoga, Vinyasa Yoga, Yin Yoga og Mindful Restorative Yoga. Bestill yoga, mindfulness eller akupunktur her .

Rebekka Reitan

Akupunktør og spesialist i Tradisjonell Kinesisk Medisin, Yogalærer 500RYT, Mindfulnessinstruktør

Rebekka er opptatt av å hjelpe mennesker med stresshåndtering og smertereduksjon gjennom yoga, mindfulness og akupunktur. Hun gir råd som følger tradisjonell Kinesisk medisinsk praksis. Rebekka underviser i Ashtanga Yoga, Vinyasa Yoga, Yin Yoga og Mindful Restorative Yoga.

Bestill yoga, mindfulness eller akupunktur her.

 Michael Larsen  Yogic Arts Yogalærer, Bevegelsesterapeut, Massør  Michael tilbyr privatundervisning i yoga, massasje, privatundervisning i bevegelighetstrening (styrke og fleksibilitet) og pusteøvelser (hatha yoga og moderne metoder). Han har undervist yoga siden 2011, på yogastudioer, treningssentre, for bedrifter og privat. Med bred erfaring fra flere stiler yoga, har han spesialisert seg i Yogic Arts og er direkte sertifisert under grunnleggeren Duncan Wong. Han er også fremste representant for Yogic Arts i Norden og en del av systemets lærerfakultet. I 2013 grunnla han konseptet Movement Exploration, en morsom og lærerik arena som åpner og styrker kroppen med bevegelser fra ulike disipliner. Michael har en toårig fagutdannelse i massasjeterapi ved Institutt for Helhetsmedisin. Et program med terapeutisk massasje og bevegelsesterapi kan få orden på spesifikke individuelle problemer som skaper smerte, men også lære kroppen din å bevege seg bedre generelt. Teknikkene inkluderer massasjeterapi for å lindre spenning og smerte, og terapeutiske øvelser som øker muskulær styrke og bevegelighet i ledd. Bestill time med Michael her .

Michael Larsen

Yogic Arts Yogalærer, Bevegelsesterapeut, Massør

Michael tilbyr privatundervisning i yoga, massasje, privatundervisning i bevegelighetstrening (styrke og fleksibilitet) og pusteøvelser (hatha yoga og moderne metoder).

Han har undervist yoga siden 2011, på yogastudioer, treningssentre, for bedrifter og privat. Med bred erfaring fra flere stiler yoga, har han spesialisert seg i Yogic Arts og er direkte sertifisert under grunnleggeren Duncan Wong. Han er også fremste representant for Yogic Arts i Norden og en del av systemets lærerfakultet. I 2013 grunnla han konseptet Movement Exploration, en morsom og lærerik arena som åpner og styrker kroppen med bevegelser fra ulike disipliner.

Michael har en toårig fagutdannelse i massasjeterapi ved Institutt for Helhetsmedisin. Et program med terapeutisk massasje og bevegelsesterapi kan få orden på spesifikke individuelle problemer som skaper smerte, men også lære kroppen din å bevege seg bedre generelt. Teknikkene inkluderer massasjeterapi for å lindre spenning og smerte, og terapeutiske øvelser som øker muskulær styrke og bevegelighet i ledd. Bestill time med Michael her.

 Bård Lorentzen  Muskelterapeut  Bård jobber med å finne årsaken til dine kroppslige smerter og plager ved å se sammenhengen mellom disse, din hverdag og din kropp. Han har en bachelor i osteopati fra Høyskolen Kristiania, og tilbyr osteopatiske behandlinger og triggerpunktmassasje. Bestill muskelterapi med Bård her .

Bård Lorentzen

Muskelterapeut

Bård jobber med å finne årsaken til dine kroppslige smerter og plager ved å se sammenhengen mellom disse, din hverdag og din kropp. Han har en bachelor i osteopati fra Høyskolen Kristiania, og tilbyr osteopatiske behandlinger og triggerpunktmassasje.

Bestill muskelterapi med Bård her.

 Sara Chacko  Kostholdsveileder  Sara har jobbet fast med helse og kosthold i nesten tjue år. Sammen med Trine Berge, har Sara skrevet bøkene Supermat (2010), Beautyfood (2011), Supersmoothies (2012) og Dønn Grønn (2018). Sara har en bred kundekrets, som inkluderer idrettsutøvere, ledere, folk med kroniske lidelser og barnefamilier. Sara jobber helhetlig og tar hensyn til livsstil, emosjonelle og mentale tilstander. Få god veiledning om hvordan du kan forbedre både helse og hverdag gjennom å ta gode grep i ditt daglige kosthold. Bestill kostholdsveiledning med Sara her .

Sara Chacko

Kostholdsveileder

Sara har jobbet fast med helse og kosthold i nesten tjue år. Sammen med Trine Berge, har Sara skrevet bøkene Supermat (2010), Beautyfood (2011), Supersmoothies (2012) og Dønn Grønn (2018). Sara har en bred kundekrets, som inkluderer idrettsutøvere, ledere, folk med kroniske lidelser og barnefamilier. Sara jobber helhetlig og tar hensyn til livsstil, emosjonelle og mentale tilstander. Få god veiledning om hvordan du kan forbedre både helse og hverdag gjennom å ta gode grep i ditt daglige kosthold.

Bestill kostholdsveiledning med Sara her.

 Allmennlege  Etter forespørsel  Vitales er så heldig å ha en allmennlege som kommer på forespørsel fra pasienter. Vår allmennlege jobber til daglig på Ullevål sykehus og tar i mot alle som har behov for å snakke med en lege. Krever ikke henvisning.  Bestill din konsultasjon her .

Allmennlege

Etter forespørsel

Vitales er så heldig å ha en allmennlege som kommer på forespørsel fra pasienter. Vår allmennlege jobber til daglig på Ullevål sykehus og tar i mot alle som har behov for å snakke med en lege. Krever ikke henvisning.

Bestill din konsultasjon her.

 John Bentham  Yoga- og meditasjonslærer  John har praktisert og undervist yoga i over 30 år. Hans lærere er blant annet Sri Sharon Gannon, grunnlegger av Jivamukti Yoga og Duncan Wong, grunnlegger av Yogic Arts. John studerte Capoeira med Master João Grande i 1989. Han bodde i Shanghai fra 2005 til 2008 og grunnla Eight Treasures Yoga, som ble et svært populært studio blant yoga- og meditasjonsutøvere. I 2009 grunnla han Eight Treasures Yoga i Oslo sammen med sin kone Xia Liyang. Johns undervisningsmetoder kombinerer både østlige og vestlige tradisjoner, inkludert buddhisme og psykologi. Hans timer er alltid tankevekkende og inspirerende. Bestill yoga med John her .

John Bentham

Yoga- og meditasjonslærer

John har praktisert og undervist yoga i over 30 år. Hans lærere er blant annet Sri Sharon Gannon, grunnlegger av Jivamukti Yoga og Duncan Wong, grunnlegger av Yogic Arts. John studerte Capoeira med Master João Grande i 1989. Han bodde i Shanghai fra 2005 til 2008 og grunnla Eight Treasures Yoga, som ble et svært populært studio blant yoga- og meditasjonsutøvere. I 2009 grunnla han Eight Treasures Yoga i Oslo sammen med sin kone Xia Liyang. Johns undervisningsmetoder kombinerer både østlige og vestlige tradisjoner, inkludert buddhisme og psykologi. Hans timer er alltid tankevekkende og inspirerende.

Bestill yoga med John her.

 Heidi Bloin  Ayurvedisk yogamassør  Heidi er ayurvedisk yogamassør og har sin utdannelse fra Axelsons Body Work School. Fokuset hennes ligger på å løsne på dypereliggende spenninger, senke stressnivået i kropp og sinn og hjelpe deg med løfte frem den grunnleggende, naturlige roen du bærer på – bakenfor all fysisk og mental støy. Under en ayurvedisk yogamassasje-behandling vil du oppleve en kombinasjon av oljemassasje og assisterte, yogabaserte tøyninger. Sliter du med leddproblemer, stiv og støl muskulatur, hodepine, utmattelsesproblematikk, søvnproblemer eller stress, vil du ha mye å hente på å prøve ayurvedisk yogamassasje. Bestill yogamassasje her .

Heidi Bloin

Ayurvedisk yogamassør

Heidi er ayurvedisk yogamassør og har sin utdannelse fra Axelsons Body Work School. Fokuset hennes ligger på å løsne på dypereliggende spenninger, senke stressnivået i kropp og sinn og hjelpe deg med løfte frem den grunnleggende, naturlige roen du bærer på – bakenfor all fysisk og mental støy. Under en ayurvedisk yogamassasje-behandling vil du oppleve en kombinasjon av oljemassasje og assisterte, yogabaserte tøyninger. Sliter du med leddproblemer, stiv og støl muskulatur, hodepine, utmattelsesproblematikk, søvnproblemer eller stress, vil du ha mye å hente på å prøve ayurvedisk yogamassasje.

Bestill yogamassasje her.

 Mats Onsum  Yogalærer  Mats startet sin praksis på Eight Treasures Yoga i Oslo. Her oppdaget han yoga som treningsform/vitenskap der hele mennesket var inkludert. Han gjennomførte sin 200-timers yogalærerutdanning i 2014 samme sted. Mats har også fullført 50 timer med Yin Yoga, og 200 timer med Yogic Arts. Som lærer ønsker han å hjelpe mennesker med å utforske sitt eget vesen gjennom yoga. Å oppnå økt kroppsbevissthet, tilstedeværelse og kontakt med egen pust, og skape et solid fundament for utforsking av kropp, sinn og følelser - og koblingen mellom disse. Bestill yoga med Mats her .

Mats Onsum

Yogalærer

Mats startet sin praksis på Eight Treasures Yoga i Oslo. Her oppdaget han yoga som treningsform/vitenskap der hele mennesket var inkludert. Han gjennomførte sin 200-timers yogalærerutdanning i 2014 samme sted. Mats har også fullført 50 timer med Yin Yoga, og 200 timer med Yogic Arts. Som lærer ønsker han å hjelpe mennesker med å utforske sitt eget vesen gjennom yoga. Å oppnå økt kroppsbevissthet, tilstedeværelse og kontakt med egen pust, og skape et solid fundament for utforsking av kropp, sinn og følelser - og koblingen mellom disse.

Bestill yoga med Mats her.

 

Ønsker du å jobbe hos oss?

Er du en dyktig behandler innen ditt fagfelt og vil bli med i Team Vitales? Vi vil gjerne høre fra deg. Kontakt oss på post@vitales.no eller tlf 934 81 777.