yogamassasje yoga massasje oslo.jpg

Yogamassasje

Yogamassasje er en full kroppsbehandling som stimulerer kroppen til å finne tilbake til sin naturlige helse og vitalitet. Metoden har gitt så gode resultater at den har blitt kjent over hele verden. Særlig har den blitt brukt for å motvirke plager i skuldre, hofter, knær og føtter, og ved rygg- og nakkeproblemer.

Yogamassasje er en massasjeform som bruker assisterte tøyninger fra yogatradisjonen og ayurvedisk oljemassasje fra ayurveda, som er verdens eldste helsesystem.

Våre massører jobber med å løse opp spente muskler og å korrigere kroppens positur, og bruker hender, føtter og hele sin kroppstyngde for å komme dypt ned i muskulatur og bindevev. Det kan være en kraftfull metode, men behandlingen tilpasses hver enkelt og passer alle uansett problematikk.

Metoden blir også kalt "yoga for lazy" siden det er terapeuten som gjør tøyningene på deg. Klienten bidrar med tilstedeværelse og dyp pust. Jo mer du slapper av jo dypere virkning har behandlingen.

Metoden er utviklet av Kusum Modak i Pune i India. Hun fikk sin opplæring av Lamaye Maharaj og var også elev av yogamesteren B.K.S Iyengar og har basert yogamassasjen på deres prinsipper. Bestill din time her.